Instal·lació fotovoltaica Pollença

Ecoenergia Solar > Projectes > Instalaciones fotovoltáicas > Instal·lació fotovoltaica Pollença

Instalación fotovoltáica en Pollença
  • Cliente: Jaume Provençal.

El nostre client Jaume Provençal volia reduir despeses de consum d’energia i gaudir d’una energia sostenible pel seu autoconsum. Per aquest motiu, va confiar amb nosaltres per realitzar tota la instal·lació necessària per proveir l’habitatge. 

El passat mes de septembre vàrem realitzar la instal·lació de set plaques fotovoltàiques Longi amb una potència de 450w. Aconseguint arribar tota la instal·lació a una potència total de 3,15kwp. En aquest cas, vam utilitzar un inversor Huawei amb una potència de 3kw per proveir tot l’habitatge. 

 

  • Població: Pollença.
Instalación fotovoltaica en Mallorca
caCatalan
Saltar al contingut