Aerotermia

Ecoenergia Solar > Aerotermia

Aerotèrmia, energia de l'aire

Utilitzar els recursos naturals sense generar residus ni perjudicar el medi ambient és un dels principis de Ecoenergía. Per això apostem per les energies renovables, com les plaques solars, com l’aerotèrmia.

Imagines una solució per a satisfer les necessitats de calefacció, refrigeració i aigua calenta de la teva llar, utilitzant l’aire exterior? L’aerotèrmia és el sistema més eficient del mercat, ja que permet extreure fins al 75% de la seva energia i convertir-la en energia tèrmica. És a dir, calor o fred.

Amb aquest sistema pots cobrir les teves necessitats de climatització amb dos beneficis:

Cura de l'entorn:

No produeix ni residus ni emissions.

Estalvi:

El seu consum és mínim.

Aire i Llum Solar

L’aerotèrmia obté de l’aire la major part de l’energia que lliura d’una forma molt eficient. Si bé consumeix electricitat, la seva aportació energètica és molt major que els sistemes tradicionals. Així, un radiador lliura un quilowatt d’energia per cada quilowatt consumit, mentre que l’aerotèrmia lliura entre 4 i 5 kW per cadascun que consumeix. És a dir, multiplica el benefici per quatre o cinc.

Una instal·lació d’aerotèrmia suposa una disminució del consum elèctric per a les necessitats climàtiques d’un habitatge. I si, a més, es combina amb una instal·lació de panells solars fotovoltáicos, l’estalvi és molt major. L’electricitat que generen els panells durant les hores de sol podrà aprofitar-se per a fer funcionar la bomba de calor de l’aerotèrmia, a més de per als electrodomèstics de la casa, de manera que la teva factura energètica mensual serà mínima.

Funcionament

Tot sistema d’aerotèrmia està compost per dos circuits: un frigorífic i un hidràulic.
Circuit frigorífic. És el transportador del fluid refrigerant que cedeix la seva energia a l’aigua del circuit hidràulic.
Circuit hidràulic. Per ell, circula l’aigua calenta o freda dels sistemes d’aigua calenta sanitària, sòl radiant, radiadors… a fi de refredar o escalfar l’habitatge.

Aerotèrmia subvencionable en Ecoenergia

En Ecoenergia creiem en la necessitat de l’ús d’energies renovables i netes. Per això ens dediquem a la instal·lació, manteniment i promoció de sistemes fotovoltaics, elèctrics, eòlics i aerotèrmics. Així que sí, som especialistes en Aerotèrmia. Des de la proposta inicial, passant pel projecte, l’adquisició dels components necessaris, la instal·lació i la tramitació de totes les subvencions aplicables que estiguin en vigor en el moment de realitzar el projecte.

De fet, fins al pròxim 22 de juliol de 2024 la conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia té en marxa la convocatòria pública d’ajudes per a la implantació d’energies renovables tèrmiques en diferents sectors de l’economia, entre els quals es troben, a més de l’industrial, agropecuari i de serveis el sector residencial. Aquestes convocatòries, corresponen a ajudes procedents del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu “NextGenerationEU“.

Des de *Ecoenergía, igual que amb la resta de les instal·lacions que realitzem, tramitem tota la documentació necessària perquè puguis obtenir aquestes ajudes i beneficiar-te, no sols d’un estalvi en la teva factura, sinó també d’un estalvi en la teva instal·lació.

EcoEnergia és una empresa especialitzada en una de les energies renovables més destacades avui en dia, l’energia fotovoltaica. Duem a terme la instal·lació dels sistemes fotovoltaics, elèctrics i eòlics, així com el seu manteniment.

© 2021 EcoEnergia

caCatalan
Saltar al contingut