EMPRESA

Ecoenergia Solar > EMPRESA

ECOENERGIA

La nostra empresa és especialitzada en una de les energies renovables més destacades avui en dia, l'energia fotovoltaica. Duem a terme la instal·lació dels sistemes fotovoltaics, elèctrics i eòlics, així com el seu manteniment.

868

Clients satisfets

385

Projectes acabats

EL NOSTRE EQUIP
Me pots trobar a
Miquel Àngel Cànaves

Miquel Àngel Cànaves

Soci

Enginyer Electrònic Industrial i Automàtica per la UPC, Enginyer Mecànic UPC (Universitat Polítècnica de Barcelona) i Màster en gestió de projectes per la UB (Universitat de Barcelona)

José Deltoro

José Deltoro

Soci

Enginyer Tècnic Industrial especialitat Mecànica per la Universitat Politècnica de València i Màster en Prevenció de Riscs Laborals (Univeristat La Rioja), Màster en Educació Secundària (Universitat Internacional de València), Inscrit al Registre Mediadors, Perito Judicial.

Me pots trobar a
Pere Jordà

Pere Jordà

Soci

Enginyer Tècnic Industrial especialitat elèctric per la Universitat Politècnica de Catalunya. Master en Energies Renovables i Eficiència Energètica per la Universitat Isabel I.

ELS NOSTRES PROVEÏDORS
CONTACTEM?

871 81 18 53

info@ecoenergia-solar.es
C/ Cecili Metel, 5, Pollença
C/ Des Renou 64, Sa Pobla
Formulari de Contacte

    Localizatzació

    EcoEnergia és una empresa especialitzada en una de les energies renovables més destacades avui en dia, l’energia fotovoltaica. Duem a terme la instal·lació dels sistemes fotovoltaics, elèctrics i eòlics, així com el seu manteniment.

    © 2021 EcoEnergia

    caCatalan
    Saltar al contingut