Boomerang Sailing Team

Ecoenergia Solar > Projectes > Instalaciones fotovoltáicas > Boomerang Sailing Team

El Boomerang Sailing Team, és un equip de regates que va sorgir fa uns anys amb l’adquisició de la nostra embarcació, un petit Falcon 800, que enguany farà el seu 40 aniversari. Al llarg dels darrers 3 anys hem anat adaptant aquesta embarcació per competir, i hem anat fent camí fins a dia d’avui.

La competició ha estat dura pel Boomerang, el material ha anat sofrint cada dia, i tot a anar fent petites reparacions i millores, ens feia falta una empenta per poder afrontar el nostre objectiu de guanyar la copa d’espanya aquest any 2022.

D’aquesta manera juntament amb la tripulació vam decidir començar un projecte d’esponsorització per donar visibilitat a empreses del nostre entorn que comparteixin els nostres valors de millora contínua, respecte pel medi ambient i proximitat.

Dins aquest procés hem tingut la sort de coincidir amb ECOENERGIA, empresa jove, de proximitat. Que millor per un veler que col·laborar amb una empresa d’energies renovables?Des de el primer moment la idea va agradar molt a en Pere, i vam posar en marxa la nostra nova imatge, dos rètols bén grans sobre les veles noves que ens han ajudat a aconseguir.

Moltes embarcacions opten per aquest model d’imatge, grans rètols sobre veles, intentant que la seva imatge quedi lligada a un mitjà de transport net i ecològic, lluny de combustibles fòssils i contaminants. En el nostre cas, teníem molt clar que no volíem seguir aquest camí, però quan en Pere en va explicar que feien ho vam tenir clar.

El nostre debut amb ECOENERGIA com patrocinador es va dur a terme a la segona regata de la lliga d’hivern de Ca’n Picafort, un dia complicat amb vents forts, on no comptàvem amb la tripulació habitual. Tot i així les veles negres van fer presència a la Bahia d’Alcúdia, on vam obtenir una 3ª posició.

En aquests moments encara competim a diverses lligues, que ens serveixen d’entrenament de cara al nostre objectiu final, la copa d’Espanya que se celebrarà a final de maig al port de Pollença. Al mateix temps, millorem el material, hem incorporat un joc de veles nou complet, i s’han ajustat tots els sistemes electrònics de l’embarcació per assolir un millor rendiment. Res d’això hagués estat possible sense els nostres col·laboradors i amics, principalment EcoEnergia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

EcoEnergia és una empresa especialitzada en una de les energies renovables més destacades avui en dia, l’energia fotovoltaica. Duem a terme la instal·lació dels sistemes fotovoltaics, elèctrics i eòlics, així com el seu manteniment.

© 2021 EcoEnergia

caCatalan
Saltar al contingut